Latest Events

No current events.

Belangrijke Links

Laatste Nieuws
Fotoboek
Video

InloggenWelkom bij Musashi

Oyamafrontpicnieuw22.jpg

Wij heten u van harte welkom op de One World, One Kyokushin website die uitgebreide informatie bevat over de Musashi Dojo's, de N.K.O , de E.K.O. en de U.F.K.K. Via deze website willen wij alle N.K.O. leden op de hoogte houden van de kyokushin activiteiten via de agenda van de Nederlandse Kyokushin Organisatie. Als lid van de United Federation of Kyokushinkai Karate zult u ook op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten en nieuwsfeiten over het kyokushin karate binnen de wereldorganisatie U.F.K.K.

Alle Musashi Dojo's zijn opgericht door shihan Sjaak van de Velde. Op 1 september 1995 is er gestart met lesgeven van karate in de stijl kyokushinkai en heeft shihan Sjaak van de Velde de alleszeggende spreuk "One World, One Kyokushin" gelanceerd, die inmiddels wereldwijd een begrip is binnen het kyokushin karate. Alle evenementen georganiseert door shihan Van de Velde zijn echt open voor iedere kyokushin beoefenaar en bond of organisatie. Op dit moment worden in 6 verschillende plaatsen traditioneel kyokushin karate onderricht, te weten : Strijen, Westmaas, Numansdorp, Barendrecht, Rotterdam en Rhoon.

De Nederlandse Kyokushin Organisatie is opgericht op 1 juni 2004 door shihan Sjaak van de Velde, Branch Chief voor Nederland en President van de Europese Kyokushin Organisatie en United Federation of Kyokushinkai Karate. Shihan Sjaak zet zich sinds 1995 met hart en ziel in om samenwerking te realiseren tussen alle kyokushin organisatie's en zijn evenementen staan bekend om het feit dat ze open zijn voor alle bonden en organisatie

Onze website is met gemiddeld 1000 unieke bezoekers per dag vanuit de gehele wereld, voor vele een bron van informatie en inspiratie en zo hopenlijk ook voor u. Wanneer u informatie wenst te ontvangen over kyokushin of over een mogelijke aansluiting binnen de N.K.O., dan kunt via onze contactpagina contact opnemen.

Deze website gaat geheel over het "One World, One Kyokushin" principe.

We in Kyokushin Karate do not promote or practice discrimination or prejudice based on ethnicity, race, nationality, politics, philosophy, religion, sex or age and recognize that everyone has the same rights. Our greatest pursuit is to reach for the goal of friendship and peace.

Men, women, and children of all ages can benefit from the confidence, focus, and determination achieved through the practice of Kyokushin Karate. It means that Kyokushin Karate is for everyone and affiliation is not important. Together we are United, ready for the upcoming challenges ahead and so Kyokushin will live forever !!

Mas Oyama

The One World, One Kyokushin principal is NOT about political Kyokushin. Please fight that fight elsewhere.

"We will look upward to wisdom and strength ...... Not seeking other desires .?....." Kyokushinkai, Osu !!

 

Gratis proefles

2 weken gratis proeflessen

Alle locaties

AddThis Social Bookmark Button
 
Kyokushin Karate
Oyamafrontpicnieuw22.jpg

Het Kyokushinkai Karate staat voor :

  • Discipline

  • Doorzetten

  • Respect

  • Zelfvertrouwen

  • Weerbaarheid

Kyoku betekent het uiterste. Dit betekent dat je het maximale uit elke situatie wil halen door door te zetten en je geheel te geven om zo tot het uiterste te gaan voor dat wat je wilt bereiken.


Shin betekent de waarheid. Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen,, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.


Kai betekent samenwerken. Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt.

AddThis Social Bookmark Button
 
Menu zwarte band