Banner
35e strandtraining

35e Open Kyokushin Strandtraining Strijen-Sas
  6 Februari 2010

 

Op zaterdag 6 februari werd alweer de 35e Open Kyokushin Winter Strandtraining gehouden. Deze strandtraining werd afgewerkt in het natuurgebied Oeverlanden in Strijen Sas en stond o.l.v. shihan Sjaak van de Velde, Hanshi Marius Goedegebuur en Shihan Herman Wijnbelt. De volgende sportscholen waren aanwezig : Musashi Dojo Strijen, Musashi Dojo Barendrecht, IFK Dojo Hoogvliet, Ryoto Dojo Rotterdam en Kyokushin Dojo Hilversum. 
 


 

Het weer was niet best met slechts 1 graad en dichte mist. Op sommige plekken was en slechts 10 meter zicht en dat had als nadeel dat er diverse afzeggingen binnen kwamen op de dag zelf maar ik wilt het hier niet hebben over de mensen die er niet waren maar over degene die wel de spirit hadden om mee te doen.

 

Complimenten voor alle aanwezige karateka's en vooral voor de kleine kinderen die het barre weer trotseerde want het was waterkoud op het strand. Grote klasse en iedereen liet zien over de nodige dosis Fighting Spirit te beschikken.........  
 


 
Zie jullie allen weer op de 36e Kyokushin strandtraining op 29 mei en wederom in dit verschrikkelijk mooie natuurgebied met zijn vele eilandjes en strekdammetjes ........Osu !!

 

Klik HIER voor de foto reportageAddThis Social Bookmark Button
 
Menu zwarte band