Banner
Promotie Shihan Sjaak van de Velde

Promotie Shihan Sjaak van de Velde naar 7e Dan Kyokushin
18 April 2009, Baarle Nassau

Shihan Van de Velde is in 1999 naar shihan gepromoveerd “5e Dan” tijdens de Kyokushin Reunie door shihans van 5 verschillende Kyokushin organisatie’s die allen zijn certificaat ondertekende. In 2004 is hij gepromoveerd naar de 6e Dangraad door Kancho Toru Tezuka leider van de International Kyokushin Organisation Japan. Nu 10 jaar later op zaterdagmorgen 18 april te 11 uur is onder toeziend oog van de pers shihan Sjaak van de Velde bevorderd naar de 7e Dangraad Kyokushin (nanadan)  

De promotie werd unaniem gedragen door het voltallig bestuur van de Nederlandse Kyokushin Organisatie. Shihan heeft zijn promtie te danken aan al zijn werk als voorzitter van de N.K.O., als chairman van de E.K.O. en U.F.K.K. voor het kyokushin in zijn algemeenheid en voor alle open kyokushin ac.tiviteiten die hij al bijna 15 jaar lang organiseert. Shihan heeft in 1994 de kreet One World One Kyokushin gelanceerd dat door vele inmiddels is overgenomen en hij probeert dit zo goed en kwaad als mogelijk uit te voeren. Met meer dan 20 open evenementen per jaar en een Nederlands Jeugd Kampioenschap Kyokushin en een Nederlands / Europees Kampioenschap Kyokushin is dit ongeëvenaard en shihan beoefend duidelijk geen kyokushin maar hij is kyokushin. 

 

Shihan Sjaak was  duidelijk verrast en sprak heel geëmotioneerd zijn dank uit naar alle aanwezigen en hij beloofde allen zich te blijven inzetten voor het kyokushin in Nederland en daarbuiten. Alle aangesloten Dojo’s van de N.K.O feliciteren shihanSjaak met deze meer dan verdiende promotie. Osu !!!

AddThis Social Bookmark Button
 
Menu zwarte band